Yhden yön telttaretki luonnossa

Yövy ulkona ja nauti luonnosta


Jokainen voi nauttia telttailusta oikeilla varusteilla ja opastuksella. Kokeile telttailua Taiga Timesin kanssa ja lataa akkusi luonnossa!

Kun olet menossa ensimmäisiä kertoja, tai pitkästä aikaa telttailemaan, voi se tuntua välillä mahdottomalta tehtävältä. Oikeiden varusteiden pakkaaminen, ruoan suunnittelu ja hankinta, sekä hyvän telttapaikan etsiminen voi tuoda ylimääräistä stressiä. Haluamme viedä sinut telttailemaan ja tarjota sinulle hauskan ja mukavan kokemuksen!

Opetamme retkillämme vastuullista retkeilyä ja telttailun perusteet. Opit muun muassa kuinka hyvä leiripaikka löydetään, miten pystytät teltan oikein ja kuinka rakennat nuotion turvallisesti. Kerromme myös mitä kaikkia tarvikkeita tarvitset telttailussa, ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun suunnittelet retkeilyä ja yöpymistä ulkona.

Jos sinulla on jo kokemusta retkeilystä ja haluaisit haastaa itseäsi, tutustu meidän kahden yön vaellukseen Isojärven kansallispuistossa ja/tai viiden yön vaellukseen (58 km) Salamajärven kansallispuistossa.

Illalla nautimme luontokävelystä, auringonlaskusta sekä eväistä nuotiolla

Tämä iltaretki tapahtuu Porkkalanniemessä, upeassa luontokohteessa noin 50 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Porkkalanniemi on tunnettu monipuolisesta luonnosta, upeista rannikkokivistä ja hyvistä mahdollisuuksista nähdä eläimiä (mm. peuroja ja lintuja). Täydellinen paikka tutkia luontoa ja oppia telttailusta. Sekä tietenkin retkeen kuuluu iltaruokailu nuotiolla ja aamupala. Toivomme, että Suomen upea luonto saa sinut rakastumaan retkeilyyn!


 
 

Yhden hengen varaukset yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@taigatimes.com

Tämän telttaretken aikana:

Päivän kulku

Alapuolelta voit lukea tarkemman matkakuvauksen ja varata retkesi! Meillä voit myös maksaa Edenredin virike-eduilla, Smartum liikunta- tai liikunta- ja kulttuurisetelillä, sekä Eazybreak liikuntaseteleillä - kysy näistä vaihtoehdoista lisää!
PAINA TÄSTÄ JA LUE TARKEMPI MATKASUUNNITELMA


Päivän kulku

Mukavaa telttailua
Tämän retken lähtöpaikka on Helsingin keskustasta, ellei toisin ole sovittu. Ajomatka on noin 50 minuuttia Porkkalaan.

Kun olemme saapuneet Porkkalanniemeen, telttapaikkamme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä parkkipaikalta. Eräopas kertoo illan kulusta ja pystytämme leirin yhdessä.

Luontokävely ilta-auringon alla
Kun leiri on pystytetty, lähdemme luontoon iltakävelylle. Pidämme silmät auki eläinten osalta (voimme nähdä peuroja, kettuja, hirviä, lintuja..), tutustumme luontoon ja nautimme ilta-auringosta.

Nuotion ympärillä
Myöhemmin rakennamme nuotion yhdessä ja teemme polttopuita sitä varten. Opimme turvallisesta tulenteosta ja tutustumme erilaisiin ruoan valmistusvälineisiin. Valmistamme iltaruoat nuotiolla ja nautimme auringonlaskusta.

Syömisen ja nuotiolla kerrottujen tarinoiden jälkeen on aika mennä nukkumaan. Alamme valmistamaan amupalaa kahdeksalta ja sen jälkeen puramme leirin yhdessä ja palaamme takaisin kaupunkiin.